3. päev


Taani Vabaakadeemia kommete järgi jagab igal hommikul üks inimene oma mõtteid. Sõnavõtjaks oli seekord Sigrid. Enne seda lauldakse aga ühiselt ühte laulu, milleks valisime loo nimega “Kungla rahvas”. 




Willoferid istusid ringi ja jagasid meeldejäävamaid sündmusi eelnevast päevast. 




Üles astus ka armastatud Johannes Mengel, kes aitas analüüsida, kuhu on jõutud ja kuhu tahetakse jõuda.




Hakati valmistuma pühapäevaseks kontserdiks plakateid maalides. 





Lõpuks astusid lavale Taani õpetajad, kes juhatasid sisse “Kommunikatsiooni ja aktiivse kuulamise” töötoa. Tunnis viidi läbi mitmeid mänge, mille kaudu õpiti teineteist kuulama ja mitte kuulama. Puudutades ka viite olukorda, kus inimene võib tunda end vestluses maha survestatuna. Nende teemade arutelus püüdsime leida lahendusi, kuidas allasurutut toetada.





Kui kell lõi õhtusse, jagunesid willoferid mitmeks pundiks: poodlejad, kes ostsid liha, olenemata sellest, et külmkapp seda juba täis oli; ujujad, kes vette plärtsatasid ja siis jalgratastel hambaid lõgistades kiiruga koolimajja väntasid, et taas sooja saada ja vestlejad, kes padjaklubis hingelisi lugusid teineteisega jagasid.




Veel oli aga täitsa omaette seltskond, kes tegeles grossinguga. Grossing on efektiivse sportliku treeningu ja taastusravi vahend, mille abil õpitakse tunnetama ja valitsema oma keha liikumisi ja liigutusi erinevatel tasanditel kasutades nö lisalihased. See kujutas endast hüppeid, saltosid jm vahvaid trikke. Igaüks valis endale meelepärase tegevuse, kõik olid rahul!





Kirjutaja kommentaar:
Enne seda kui taanlased lõplikult lahkusid, tegime väiksema seltskonnaga neile naljakingi. Selleks oli 9 kilone paekivi millel oli kirjas “ Good job”.


Toimetajad: Raul Steinberg, Taavet Borovkov
Fotograaf: Ingrid Kerson

Kommentaarid