EELLAAGER






Esimese kolme päeva jooksul tegid korraldusmeeskonna liikmed Villevere koolimaja ilusti korda. Põrandad ja seinad imeti tolmust puhtaks, pesti mopiga üle ja asuti kujundama tühje ruume. Igale ruumile leiti oma kasutus: padjaklubi, puhke- ja pinksimängu ruum, külalistetuba, kunstiklass, staap, luulenurgake jne. Laagri ettevalmistuspäevadel juhtus mitmeid vahvaid seikasid, millest ühte soovime Teiega jagada.

KALTSUKA SEIK


Ruumide parema kujundamse jaoks võtsime ette invasiooni Võhma kaltsukasse. Pood oli  pungil täis igasugust vana kraami. Otsisime sealt siis suure hulga head ja paremat - 70 padjapüüri, 40 paari töökindaid, majatäie kardinaid ja portsu põrandavaipu. Kuna kogused olid suured, siis tegid poepidajad meile korraliku allahindluse. Tassisime poemaja tühjaks ja sisustasime Villevere koolimaja kenasti ära. Igal juhul mahutasime kogu kraami autosse vaevu ära. Kohale jõudes jagus rõõmu terveks õhtuks, et kõik see nodi õigesse kohta paigutada ja padjaklubis pärast tõsist pingutust pisut pikutada.


Kirjutaja kommentaarid:


Hindan Villeveres olemist väga, tunnen, et siin julgevad inimesed olla need, kes nad on. Eriti teeb mulle nalja, kuidas korraldusmeeskonna poisid igal ööl omavahel unes juttu sonivad, kusjuures seda veel erksamalt kui ärkvel olles.







                                                             Toimetajad: Raul Steinberg, Taavet Borovkov
                                                                          Fotograaf: Ingrid Kerson

Kommentaarid