5. ja 6. Päev





Töökasse laagrisse mahutasime kaks matkapäeva.


Väntasime Peedi tallu. Järgmisesse töötuppa olime meelitanud suurepäraste verbaalsete võimetega juhendaja Georg Meriloo. Esimene õppetund algas juba enne kohalejõudmist. Tuleb välja, et hilinemine ei olegi nii stiilne, kui räägitakse ja seda ilmestas Meriloo geniaalselt. Georg andis lühida ülevaate läbirääkimiste pidamise metoodikast ja oma ametist suhtekorraldajana. 




Meriloo kindlaks sooviks on läbirääkimiste aine läbiviimine kõikides gümnaasiumites ja kutsekoolides, mis asetaks meie noored maailmatasemel oluliselt paremasse konkurentsipositsiooni. Esimene Eesti kool alustaski 2017., järgmine haakub 2018 sügisel.




Matk jätkus jalgsi Saarjõe matkarajal. Kui sattusime metsa avanes, meil võrratu vaatepilt looduse tormilisest jõust, mis oli puid maast välja tõmmanud. 




Peale pikka matkamist, istusime lõkke ümber ja grillisime. Ka vahukommid ja pillid võeti välja, pidu jätkus tempokamas trummirütmis.




Algas uus puhkepäev. Tõnis kõva kopsumahuga ja muidu vahva iseloomuga willofer äratas meid üles torupillimänguga. Kõik olid talle ilmatu tänulikud. 




Tõnisest enam ei räägitud, seepärast otsustati sõita ratastega edasi Peedi talu kööki. Sealne olesklemine kulmineerus saunaskäiguga. Kui leiliruum oli ülesköetud, oli ukse vahelt tunda kuuma auru, naeru ja lõbusat juttu. Saabumas oli õhtu, täpsemini kinoõhtu ja veel täpsemini muutus see öökinoks. 




Kirjutaja kommentaar: 
Matkal läksid kaduma blogi fotograaf ja toimetaja. 



Toimetajad: Eva Tarn, Raul Steinberg
Fotograaf: Ingrid Kerson

Kommentaarid