2. päev




Hommikul, kui kõik veel mõnusaid unenägusid vaatasid, kargas magamistuppa Taavet ja äratas kõik valju kellukese tilina saatel ülesse. Eks ta üks paras suslik ole, aga ärkama pidi.

Edasine aeg möödus õues Tiina joogatunnis ja juturingis, kus kasutades jutusaua tehnikat, jagasime eilse päeva meeldejäävamaid hetki. Ilmatu tore oli vaadata, kuidas kõik vaimustusest viidud olid. Peale tihedat mõttevahetust läksime töötuppa. Seal võtsid ohjad üle Taani õpetajad Line ja Sonai, kes tutvustasid meile oma Taani Vabaakadeemia hommikusi kombeid.




Kui hommikujutud said räägitud, seadsid Taani õpetajad end toolidele istuma ja ruumi sisenes Johannes Mengel, meie päeva peaesineja.




Natukene Johannes Mengelist, kes ta on ja mida ta teeb? Johannese elukutse on olla mustkunstnik, kuid tema elu kutse on olla inspireerija ja hingeavaja.



Täna ta tuli meid inspireerima  “Elumängu” teemalise töötoaga. Tema peamine missioon elumängus on inspireerida inimesi teadlikult looma oma elu. Veel palju head ja huvitavat võite leida tema koduleheküljelt ttp://www.johannesthedreamer.com. ja Ellusionisti koduleheküljelt https://www.ellusionist.com/breakthrough-by-johannes-mengel.html




Johannes rääkis “elumängust”. Tema südantpuudutava töötoa jooksul võrdles ta mänge eluga.




Johannes jätkas järgmise harjutusega suunates erinevate küsimustega meid oma elu kutset kuulama. See pani meid kõiki sügavalt mõtlema! Lõpuks kulmineerus harjutus punkti, kus willoferid embasid üksteist pikalt-pikalt avaldades armastust, mis ongi ju kõige tähtsam siin mängus. Lõpus võttis Johannes oma jutu kokku ühe lausega: “Elukutse leidmiseks tuleb alustada elu kutse kuulamisest.“




Töötoa lõpuks ütles Aivar Haller kokkuvõtvalt: “Ma tundsin, et minu tunded ja tajud on erakordselt erksad ja ma mõistan kõiki teid, kes te tundsite, et see kõik siin on kohati üle jõu ja üle mõistuse - kõik see tunnete tulv. Sest ta ongi - me oleme väga tundlikud, kuna me julgeme olla me ise, jätta siia pühasse ruumi sisenedes oma argise raudrüü ukse taha. Ma tänan. Ahhuu.”





Kirjutaja kommentaarid:
Selle päeva kallistused olid väga soojad!


Fotograafi identiteet on avastatud


Toimetajad: Raul Steinberg, Taavet Borovkov
Fotograaf: Ingrid Kerson

Kommentaarid